Op vakantie Frankrijk

Benodigdheden voor kamperen met de familie

flextent

Benodigdheden voor kamperen met de familie

Geplaatst op

Ga je met de hele familie eropuit? Als je met een grote groep zoals je hele familie gaat kamperen, moet je met een aantal zaken meer rekening houden dan als je alleen gaat kamperen of met een kleinere groep. Je moet bijvoorbeeld meer luchtbedden, drinkwater, slaapplekken etc. hebben. Daarnaast is er nog een aantal extra zaken die je kunt aanschaffen of huren als je met een grote groep gaat kamperen. In deze blog geven we je 3 erg handige spullen die je mee kunt nemen op de familievakantie.

Flextent

Een flextent kan erg handig zijn wanneer je niet zeker weet of je met de hele familie wel zeker weten buiten kunt zitten. Sommige zomers zijn immers nét wat wisselvalliger qua weer dan andere. Het laatste wat je wil is dat je vakantie in duigen valt doordat iedereen per se in zijn tent moet blijven zitten omdat het te hard regent! Dankzij een flextent kun je een groot deel van een veld overdekken en beschutten tegen vies weer.

Grote koelcel

Als je op vakantie gaat met je vader, moeder, zuster, broeder, neef, nicht, oom, tante, grootmoeder en grootvader, dan heb je aardig wat flessen water nodig! Het is daarom erg belangrijk om een extra grote koelcel mee te nemen. Je kunt deze ook in Frankrijk zelf kopen, maar dan kom je misschien in de problemen wanneer je de handleiding wil doornemen.

EHBO-hulpmiddelen

Als je met een grote groep mensen op vakantie gaat, dan moet je voor meer mensen veiligheidsvoorzieningen treffen. Enkel met een rolletje pleisters ga je de vakantie mogelijk niet overbruggen; zeker wanneer je kleine neefjes en nichtjes mee zijn! Kinderen spelen graag en bezeren zich van tijd tot tijd. Maar ook opa en oma kunnen zich bezeren. En wat nu als je vrouw of man zich zijn/haar enkel kneust na een lelijke val tijdens een grote wandeling? Zorg er daarom voor dat je een goed gevulde EHBO-doos mee hebt met ruim voldoende veiligheidsmiddelen.

Gerelateerde berichten

Last minute naar Disneyland Parijs: een magische ervaring

Een spontaan besluit kan leiden tot de meest memorabele avonturen. Last minute een reis boeken naar Disneyland Parijs is zo’n besluit dat je...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden