Sushi bestellen: easy peasy Japanesey

Ga je als sushi lover toevallig op vakantie naar Frankrijk en wil je je favo food écht niet missen onderweg? Upgrade dan je road trip naar een roll trip en maak een pitstop in the city of Utrecht. Hier haal je jouw maki, nigiri en temaki rolls eenvoudig to go! Zo kun je ook on the road je cravings stillen en genieten van heerlijke Japanese goodies op weg naar La France! Sushi bestellen in Utrecht is letterlijk easy peasy Japanesey en zo gefixt. 

The place to be for sushi onderweg

Niets is zo lekker als genieten van fresh food. Dus laat die bammetjes en krentenbollen maar even thuis deze keer. Denk eens out of the box! Niks geen lunchboxes en pakjes appelsap. Dat is zó last decade. In plaats van knauwen op een klef broodje PB&J ga je beter even langs de place to be voor sushi lovers. De keuze voor sushi is voor jou natuurlijk een no-brainer. En dankzij de centrale ligging is een quick sushi fix in Utrecht city easy as 1, 2, 3.

Ook onderweg genieten van lekker fresh 

Sushi eten onderweg is in één woord awesome. En who cares dat je auto daarna een beetje fishy naar de zee ruikt? Zo kom je gelijk al een beetje in de French vibes van de zilte kust. Heerlijk toch?! Dus: om totally en completely in de vakantiesferen te komen, switch je die thermosfles in je cupholders voor hand rolls en begeef jij je op een sushi trip down south die je nooit zult vergeten.